Frigarui curcubeu
Frigarui curcubeu


Timp de preparare:
Rapid
Numar de portii:
4
Complexitate:
usor
Ingrediente principale:
ciuperci, muschi file porc, zucchini, ardei, dovleac, bostanei, miere
Ingrediente
6 ciuperci
2 ardei grasi rosii sau galbeni taiati cubulete
2 zucchini, taiati
gros
6 bostanei injumatatiti
400 g muschi file de porc taiat cubulete
50 ml otet balsamic
50 g mustar boabe
50 ml miere
Mod de preparare
1. Puneti legumele pe frigarui, alternand cu carnea.
2. Amestecati otetul, mustarul si mierea si ungeti frigaruile.
3. Puneti-le timp de 20-30 de minute intr-un cuptor preincalzit, pana ce
legumele s-au inmuiat. Stropiti frigaruile o data sau de doua ori cu putin ulei
de masline. Asezonati dupa gust. Serviti cu orez sau cuscus.
Sursa: Ecuisine.ro
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp