Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
//
23:52 03 03 2025 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Friptura irlandeza de pui cu mustar

ro

03 May, 2011 19:46 1098 Marime text
img_2180.jpgAceasta friptura este una specific irlandeza, gasita intr-o carte dedicata bucatariei specifice irlandeze.

Incepeti prin a pregati sosul in care veti marina carnea de pui. Pentru asta aveti nevoie de sucul de la o jumatate de lamaie, 2-3 linguri de mustar frantuzesc (cu boabele intregi) si 2 linguri de tarhon, adaugand si sare si piper dupa gust.

Amestecati bine si turnati sosul peste carne, dand apoi carnea la cuptor pentru 40-45 de minute (depinde de marimea bucatilor de carne).
Se serveste cu cartofi noi fierti si cu legume - morcovi si/sau mazare.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii