Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:57 27 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Friptura la cuptor cu cartofi aromati

ro

31 May, 2011 21:18 3392 Marime text
4724638430_c0119c64e7.jpgVeti avea nevoie de:

cartofi (ar fi ideal sa fie noi, dar sa nu ocoliti reteta asta nici cand nu vor mai fi cartofi noi!)
1 ardei rosu
1 ardei verde
optional 1 ardei mic iute
1 ceapa mare
2 lingurite de busuioc
1 lingurita de cimbru
fulgi de chilli
1 lingura mare de Worcestershire
sare, piper
sucul proaspat stors de la o lamaie
putin ulei de masline

Tocati ceapa si ardeii, adaugati restul condimentelor si amestecati.

IMG_4772

Adaugati cartofii si amestecati bine cu condimentelor sa se unga bine.

IMG_4766

Puneti intregul amestec intr-o tava, asezati deasupra feliile de carne si puneti la cuptorul bine incins.

IMG_4777

Tineti in cuptor pana se rumenesc bine, intorcand din cand in cand cartofii.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii