Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:35 22 11 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Galuste cu magiun de prune

ro

10 Feb, 2012 00:00 2859 Marime text

galuste.jpg

Ingrediente

Aluat

400 gr faina alba
40 gr zahar
1/2 lingurita sare
1 pliculet drojdie uscata (8 gr)
1 plic zahar vanilat (bourbon, de la Dr Oetker am folosit)
2 oua (la temperatura camerei)
60 gr unt topit
80 ml lapte (caldut)
60 ml apa (calduta)

Topping

50 gr mac
50 gr zahar
putin unt topit (pentru uns)

Sos de vanilie (creme anglaise)

6 galbenusuri de ou
500 ml lapte
100 gr zahar
1/2 pastaie vanilie

Umplutura

1 borcan de 350 gr magiun de prune (silvoita)

Reteta completa pe: E-retete.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii