Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:29 23 11 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ingheţată de căpşune cu garnitura de căpşune

ro

15 May, 2013 10:14 1785 Marime text
Stiati ca una din metodele pentru a scoate la iveala aroma speciala a capsunelor este cea in care le pudram cu piper negru si turnam si putin otet peste ele?

Ingrediente

500 g capsune, spalate
125 g zahar
2 linguri suc de lamaie
1/2 lingurita de otet balsamic
piper negru proaspat macinat
284 ml de frisca lichida

Pentru garnitura de capsune:

300 g capsune
2-3 linguri zahar

2-3 linguri otet balsamic
piper negru proaspat macinat
frunze de menta

Reţeta completă aici: ecuisine.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii