Ingheţată de căpşune cu garnitura de căpşune
Ingheţată de căpşune cu garnitura de căpşune
15 May, 2013 10:14
ZIUA de Constanta
1785
Marime text
Stiati ca una din metodele pentru a scoate la iveala aroma speciala a capsunelor este cea in care le pudram cu piper negru si turnam si putin otet peste ele?
Ingrediente
500 g capsune, spalate
125 g zahar
2 linguri suc de lamaie
1/2 lingurita de otet balsamic
piper negru proaspat macinat
284 ml de frisca lichida
Pentru garnitura de capsune:
300 g capsune
2-3 linguri zahar
2-3 linguri otet balsamic
piper negru proaspat macinat
frunze de menta
Reţeta completă aici: ecuisine.ro
Ingrediente
500 g capsune, spalate
125 g zahar
2 linguri suc de lamaie
1/2 lingurita de otet balsamic
piper negru proaspat macinat
284 ml de frisca lichida
Pentru garnitura de capsune:
300 g capsune
2-3 linguri zahar
2-3 linguri otet balsamic
piper negru proaspat macinat
frunze de menta
Reţeta completă aici: ecuisine.ro
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp
Comentarii