Lasagne alla Bolognese
Lasagne alla Bolognese
11 Sep, 2013 08:21
ZIUA de Constanta
3198
Marime text
Lasagne-le alla bolognese sunt tipice regiunii Emilia-Romagna. Sunt facute 100 % in casa si desi am stat 6 ore sa prepar foile, apoi ragù-ul si apoi sosul bechamel, nu regret nici o secunda pentru ca nu se compara gustul foilor de lasagne facute in casa cu gustul celor cumparate, indiferent de marca. A iesit nu divina ci teribil de divina, daca exista termenul asta de comparatie, si sunt extraordinar de fericita ca sotului meu i-au placut. Pot spune ca dintre toate retetele facute pana acum, reteta de lasagne alla bognese va ramane mereu preferata mea.
Ingrediente:
Foi lasagna
400 gr faina
4 oua medii
sare
Ragù alla bolognese
500 gr carne tocata vitel
500 gr carne tocata vita
100 gr pancetta/bacon
2 cepe medii
2 morcovi
1 tulpina medie telina
2 linguri unt
150 gr smantana
sare
piper
2 cani apa
200 gr suc rosii
Sos beschamel:
50 gr faina
50 gr unt
1 l lapte
Reţeta completă aici: lauraadamache.ro
Ingrediente:
Foi lasagna
400 gr faina
4 oua medii
sare
Ragù alla bolognese
500 gr carne tocata vitel
500 gr carne tocata vita
100 gr pancetta/bacon
2 cepe medii
2 morcovi
1 tulpina medie telina
2 linguri unt
150 gr smantana
sare
piper
2 cani apa
200 gr suc rosii
Sos beschamel:
50 gr faina
50 gr unt
1 l lapte
Reţeta completă aici: lauraadamache.ro
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp
Comentarii