Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:32 22 11 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Lauraadamache.ro Aperitive cu foietaj

ro

01 Nov, 2013 10:51 3429 Marime text
Astazi va propun doua idei de aperitive cu foietaj, rapide, gustoase, ideale pentru mesele festive si nu numai. Daca doriti sa incercati o reteta rapida de aluat foietaj, v-o recomand pe cea a pateurilor cu carne. Daca insa nu aveti mult timp la dispozitie, puteti cumpara aluatul, asa cum am facut eu de data aceasta. Ingredientul cheie este mustarul Maille, mai exact mustarul cu miere Maille si mustarul Maille a l’ancienne (cu boabe intregi).
Ingrediente – Aperitive cu foietaj

    1 foaie dreptunghiulara aluat foietaj (250g)
    2 linguri mustar cu miere Maille
    2 linguri mustar a l’ancienne Maille
    50 g cascaval dulce
    3-4 felii sunca de curcan
    50 g cascaval picant
    1 galbenus ou
    1 lingura lapte
    seminte susan

Reţeta completă pe lauraadamache.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii