Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
//
04:34 23 12 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Lauraadamache.ro Chec cu ton şi roşii deshidratate

ro

29 Mar, 2014 08:56 3188 Marime text
Checul cu ton si rosii deshidratate este un aperitiv delicios care poate fi servit atat rece cat si cald. Saptamana trecuta am avut cativa invitati la cina si am facut acest chec cu ton. A fost foarte apreciat si a disparut foarte rapid de pe masa. Daca nu aveti leurda, o puteti inlocui cu chives sau codite de usturoi verde tocate marunt, iar daca nu va place gustul usturoiului, puteti folosi codite de ceapa verde. Este un chec simplu, rapid si deosebit de gustos. Pentru acest chec aperitiv, am folosit doua conserve de ton in ulei de la SunFood.

Ingrediente – Chec de ton si rosii deshidratate (1 forma chec 30×11 cm)

    300 g faina
    3 oua
    200 ml lapte
    2 cutii de ton in ulei Sunfood
    100 ml ulei de masline
    100 g rosii deshidratate in ulei
    50 g parmezan ras
    50 g cascaval
    1 plic praf copt
    3-4 frunze de leurda
    1 lingura patrunjel tocat

    sare
    piper

Rețeta completă pe laura adamache.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii