Lauraadamache.ro Cornuri integrale cu gem
Lauraadamache.ro: Cornuri integrale cu gem
12 Mar, 2014 10:15
ZIUA de Constanta
3132
Marime text
Cred ca pana acum v-ati dat seama ca am o slabiciune pentru cornuri, nu-i asa? Daca ma intrebati ce cornuri imi plac mai mult, ma refer aici la cornurile dulci sau sarate, nu pot sa dau un raspuns exact. Consider ca fiecare corn, dulce sau sarat, are momentul lui. Dimineata, la micul dejun, le prefer pe cele cu o umplutura dulce. Aici ar intra cornurile cu ciocolata sau cornurile cu gem. Cornurile sarate merg mai bine, dupa parerea mea, dupa-amiaza sau chiar seara. Aluatul cornurilor integrale se preteaza atat umpluturilor dulci, cat si celor sarate si asta pentru ca nu folosim obligatoriu zahar in compozitie. Va recomand sa le incercati pentru ca reteta este foarte simpla si rapida.
Ingrediente – Cornuri integrale cu gem (12 bucati)
260 – 280 g faina integrala bio de grau
125 g iaurt normal/degresat
140 g branza de vaci/ricotta
2 linguri ulei floarea soarelui/arahide
1/2 plic de praf de copt
coaja portocala, 1 plic zahar vanilat (optional)
1 varf cutit sare
4-5 linguri gem de fructe de padure/alt gem
Reţeta integrală pe laura adamache.ro
Ingrediente – Cornuri integrale cu gem (12 bucati)
260 – 280 g faina integrala bio de grau
125 g iaurt normal/degresat
140 g branza de vaci/ricotta
2 linguri ulei floarea soarelui/arahide
1/2 plic de praf de copt
coaja portocala, 1 plic zahar vanilat (optional)
1 varf cutit sare
4-5 linguri gem de fructe de padure/alt gem
Reţeta integrală pe laura adamache.ro
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp
Comentarii