Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:47 25 11 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Lauraadamache.ro Cornuri integrale cu gem

ro

12 Mar, 2014 10:15 3132 Marime text
Cred ca pana acum v-ati dat seama ca am o slabiciune pentru cornuri, nu-i asa? Daca ma intrebati ce cornuri imi plac mai mult, ma refer aici la cornurile dulci sau sarate, nu pot sa dau un raspuns exact. Consider ca fiecare corn, dulce sau sarat, are momentul lui. Dimineata, la micul dejun, le prefer pe cele cu o umplutura dulce. Aici ar intra cornurile cu ciocolata sau cornurile cu gem. Cornurile sarate merg mai bine, dupa parerea mea, dupa-amiaza sau chiar seara. Aluatul cornurilor integrale se preteaza atat umpluturilor dulci, cat si celor sarate si asta pentru ca nu folosim obligatoriu zahar in compozitie. Va recomand sa le incercati pentru ca reteta este foarte simpla si rapida.

Ingrediente – Cornuri integrale cu gem (12 bucati)

    260 – 280 g faina integrala bio de grau
    125 g iaurt normal/degresat
    140 g branza de vaci/ricotta
    2 linguri ulei floarea soarelui/arahide
    1/2 plic de praf de copt
    coaja portocala, 1 plic zahar vanilat (optional)
    1 varf cutit sare
    4-5 linguri gem de fructe de padure/alt gem

Reţeta integrală pe laura adamache.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii