LauraAdamache.ro Labneh
LauraAdamache.ro: Labneh
19 Mar, 2014 10:59
ZIUA de Constanta
2771
Marime text
Astazi va propun o reteta atat de simpla si gustoasa incat ar fi pacat sa nu o incercati. Este o crema de iaurt foarte populara in Liban. Practic, iaurtul se scurge foarte bine, circa 24 de ore, apoi se amesteca cu menta, usturoi si ulei de masline. In Grecia aceasta crema de iaurt poarta numele de iaurt grecesc, ingredientul principal al sosului tzatziki si al multor altor retete dulci si sarate. In Liban, labneh se conserva in ulei de masline, sub forma de mici sfere. Astazi va propun o varianta dietetica, cu iaurt degresat si un mix de seminte usor rumenite in tigaie. Puteti folosi un iaurt gras daca doriti.
Ingrediente – Labneh
Articolul integral pe LauraAdamache.ro
Ingrediente – Labneh
- 500 g iaurt degresat
- ½ lingurita sare de Himalaya
- ½ lingurita de iarba ciorii
- 100 -150 g mix de seminte (floarea soarelui, dovleac, nuci, samburi de pin)
Articolul integral pe LauraAdamache.ro
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp
Comentarii