Lauraadamache.ro Rösti – Placinta de cartofi elvetiana
Lauraadamache.ro: Rösti – Placinta de cartofi elvetiana
23 Jan, 2014 09:06
ZIUA de Constanta
4656
Marime text
Rösti – Placinta de Cartofi Elvetiana
Originara din Elvetia, aceasta placinta rapida de cartofi la tigaie, rosti, era servita de catre fermierii elvetieni la micul dejun. Acum a devenit foarte raspandita in toata Elvetia si se serveste ca fel principal. Este o reteta absolut delicioasa si foarte simplu de facut. O puteti servi langa fripturi, salate, oua, branzeturi sau simpla.
Rosti se prepara din cartofi, dar exista si variante imbogatite cu branza, ceapa, bucatele de sunca si chiar mere. In general, se folosesc cartofi fierti daca rosti va fi servit ca garnitura, iar daca ne hotaram sa-l servim ca fel unic, este indicat sa folosim cartofi cruzi dati prin razatoare.
Ingrediente
500-600 g cartofi
sare
piper
praf de usturoi
parmezan
50-60 g unt
Reţeta integrală pe lauraadamache.ro
Originara din Elvetia, aceasta placinta rapida de cartofi la tigaie, rosti, era servita de catre fermierii elvetieni la micul dejun. Acum a devenit foarte raspandita in toata Elvetia si se serveste ca fel principal. Este o reteta absolut delicioasa si foarte simplu de facut. O puteti servi langa fripturi, salate, oua, branzeturi sau simpla.
Rosti se prepara din cartofi, dar exista si variante imbogatite cu branza, ceapa, bucatele de sunca si chiar mere. In general, se folosesc cartofi fierti daca rosti va fi servit ca garnitura, iar daca ne hotaram sa-l servim ca fel unic, este indicat sa folosim cartofi cruzi dati prin razatoare.
Ingrediente
500-600 g cartofi
sare
piper
praf de usturoi
parmezan
50-60 g unt
Reţeta integrală pe lauraadamache.ro
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp
Comentarii