Lauraadamache.ro Ruladă de carne tocată
Lauraadamache.ro: Ruladă de carne tocată
08 Apr, 2014 08:15
ZIUA de Constanta
4137
Marime text
Rulada de carne tocata, polpettone in limba italiana, este un fel de mancare tipic regiunii Emilia-Romagna si este delicios atata timp cat sunteti amatori de carne. Noi suntem mari consumatori de carne, asa ca aceasta rulada de carne tocata, umpluta cu oua, a fost extrem de apreciata. Am servit-o alaturi de piure de cartofi. Daca va place gustul picant, va recomand sa incercati Rulada cu glazura dulce-picanta.
Ingrediente – Rulada de carne tocata
500 gr carne vita
500 gr carne vitel
50 gr parmezan
6 oua
100 gr miez de paine inmuiat in lapte
sare
piper
marar
patrunjel
frunze telina
1 ceapa
5 catei usturoi
pesmet
ulei
nucsoara (optional)
Rețeta completă pe laura adamache.ro
Ingrediente – Rulada de carne tocata
500 gr carne vita
500 gr carne vitel
50 gr parmezan
6 oua
100 gr miez de paine inmuiat in lapte
sare
piper
marar
patrunjel
frunze telina
1 ceapa
5 catei usturoi
pesmet
ulei
nucsoara (optional)
Rețeta completă pe laura adamache.ro
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp
Comentarii