Lauraadamache.ro Salată picantă de anșoa
Lauraadamache.ro: Salată picantă de anșoa
19 Feb, 2014 10:07
ZIUA de Constanta
4482
Marime text



Acest parazit este distrus prin coacerea completa a pestelui sau prin congelare.
Prezenta acestui parazit nu este destul de cunoscuta si tocmai de aceea am considerat necesara aceasta introducere. Daca mergeti la restaurant si comandati carpaccio de somon sau ton sau orice alt preparat unde pestele nu necesita prelucrare termica, intrebati neaparat bucatarul daca pestele a fost congelat inainte de preparare. De asemenea, nu pregatiti absolut niciodata acasa retete cu peste crud fara ca acesta sa nu fie congelat inainte si daca-l prajiti sau coaceti la cuptor, asigurati-va ca este complet patruns.
Organismul uman poate fi serios afectat daca este infectat cu acest parazit. Cel mai bun tratament este prevenirea.
Sper ca nu v-am taiat pofta de salata picanta de ansoa dar am considerat absolut necesara aceasta introducere pe care, daca doriti, o puteti prelua pe blogurile dumneavoastra in cazul in care pregatiti retete unde pestele nu este prelucrat termic.
Ingrediente:
500 gr ansoa proaspete ( congelate la -30°C pt 15 ore)
6 linguri otet de mere
2 lamai (doar sucul)
1/2 pahar ulei de masline
3 ardei uscati picanti
1 ceapa rosie
piper
sare
patrunjel
Rețeta completă pe lauraadamache.ro
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp
Comentarii