Lauraadamache.ro Snitele la cuptor alla pizzaiola
Lauraadamache.ro: Snitele la cuptor alla pizzaiola
15 May, 2014 08:49
ZIUA de Constanta
2864
Marime text
Snitelele la cuptor sunat extrem de simplu de facut si mult mai lejere decat snitelele prajite. In Italia se numesc alla pizzaiola pentru ca toppingul acestor snitele este asemanator cu cel al pizzei. Eu am folosit piept de pui pentru ca asta aveam prin frigider, dar se pot face si cu piept de curcan sau cu muschi de vitel. Si de data aceasta am folosit pentru sos una dintre conservele mele preferate Sun Food, rosii decojite cuburi, un produs 100% natural.
Ingrediente – Snitele la cuptor alla pizzaiola
500 g piept de pui
150 g rosii decojite cuburi Sun Food
1 lingurita rasa zahar
1 lingura bulion
1 lingurita oregano
150 g cascaval/mozzarella
5-6 masline feliate
6-7 frunze busuioc proaspat
pesmet
6 crackers cu oregano
sare
piper
ulei de masline
Reţeta completă pe laura adamache.ro
Ingrediente – Snitele la cuptor alla pizzaiola
500 g piept de pui
150 g rosii decojite cuburi Sun Food
1 lingurita rasa zahar
1 lingura bulion
1 lingurita oregano
150 g cascaval/mozzarella
5-6 masline feliate
6-7 frunze busuioc proaspat
pesmet
6 crackers cu oregano
sare
piper
ulei de masline
Reţeta completă pe laura adamache.ro
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp
Comentarii