Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
//
03:52 23 12 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Lauraadamache.ro Snitele la cuptor alla pizzaiola

ro

15 May, 2014 08:49 2875 Marime text
Snitelele la cuptor sunat extrem de simplu de facut si mult mai lejere decat snitelele prajite. In Italia se numesc alla pizzaiola pentru ca toppingul acestor snitele este asemanator cu cel al pizzei. Eu am folosit piept de pui pentru ca asta aveam prin frigider, dar se pot face si cu piept de curcan sau cu muschi de vitel. Si de data aceasta am folosit pentru sos una dintre conservele mele preferate Sun Food, rosii decojite cuburi, un produs 100% natural.

Ingrediente – Snitele la cuptor alla pizzaiola

    500 g piept de pui
    150 g rosii decojite cuburi Sun Food
    1 lingurita rasa zahar
    1 lingura bulion
    1 lingurita oregano
    150 g cascaval/mozzarella
    5-6 masline feliate
    6-7 frunze busuioc proaspat
    pesmet
    6 crackers cu oregano
    sare

    piper
    ulei de masline

Reţeta completă pe laura adamache.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii