Macrou la grătar
Macrou la grătar![](/static/www_v2/img/logo.jpg)
![](images/stories/2011/08/20/macrou.jpg)
![macrou.jpg macrou.jpg](https://www.ziuaconstanta.ro/images/stories/2011/08/20/macrou.jpg)
Porţii: 3
Timp de preparare: 45 minute
Ingrediente:
3 bucăţi macrou
5-6 linguri ulei de măsline
1 lămâie
sare
piper
pătrunjel tocat
pentru sos
2 roşii
3 linguri mujdei
Preparare:
Curăţaţi peştii: îndepărtaţi-le capul şi intestinele.
Ungeţi peştii cu ulei. Asezonaţi cu sare şi piper.
Frigeţi peştii pe grătar sau plită.
Luaţi peştii de pe grătar şi stropiţi-i cu ulei de măsline şi zeamă de lămâie.
În paralel, preparaţi un mujdei.
Decojiţi roşiile, tăiaţi-le şi îndepărtaţi-le seminţele.
Pasaţi pulpa de roşii şi amestecaţi-o cu mujdeiul.
Serviţi peştii cu sosul de mujdei cu roșii şi legume la grătar (ardei, dovlecei, vinete, roşii, etc.)
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp