Mic dejun mediteranean
Mic dejun mediteraneanAveţi invitaţi la micul dejun şi vreţi să îi surprindeţi în mod plăcut? Iată ce pun eu în farfurii pentru ca dimineaţa să înceapă cu un Oau...
Timp: 10min
Porţii: 4
Ingrediente: 8 felii de prosciutto crudo(jambon italian crud-uscat), pepene galben dulce şi parfumat, frunze de rucola, câţiva stropi de oţet balsamic, 4 felii de vinete grillate, 4 felii de brânză albastră Roquefort, 8 felii de salam italian crud-uscat, 8 măsline verzi, 4 felii de caşcaval maturat
Mod de preparare:
Prepararea nu constă decât din a aranja frumos toate ingredientele în farfurii. Stropim rucola cu puţin oţet balsamic şi servim rapid cu pâine proaspătă ;)
Combinaţia pepene galben - jambon este un clasic al bucătăriei italiene şi nu degeaba este foarte apreciată. Dulceaţa şi aroma pepenelui completează perfect gustul jambonului. Nu vă mai spun cât de bună e brânza albastră cu rucola, oţet balsamic şi vinete la grill...demenţial...
Vă recomand acest mod de servire şi ca aperitiv. E deosebit şi va încânta oaspeţii.
Poftă bună!
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp