Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:20 23 11 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Muschi de porc la cuptor

ro

02 Feb, 2012 00:00 3580 Marime text

muschi.jpgSe taie muschiul de porc in felii de grosimea unui deget.Se freaca bine carnea cu amestecul de condimente si se da la frigider 1-2 ore ca sa se amestece aromele. Se unge fundul unei tavi cu ulei apoi se aseaza bucatile de muschi si se pun deasupra foile de dafin.

Ingrediente

1 kg muschi porc
1 litru vin alb
2-3 linguri ulei
1 capatana usturoi
foi dafin,piper
rozmarin,oregano
condimente pentru gratar

Reteta completa pe: Caietul cu retete.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii