Muschiulet de porc cu cartofi noi la cuptor
Muschiulet de porc cu cartofi noi la cuptor

Stiati ca muschiuletul de porc
are mai putine calorii decat un piept de pui cu piele? Eu am aflat asta
de curand. Asadar, cand ne plictisim de pui, putem alege linistiti un muschiulet de porc
in loc. Se prepara foarte rapid, insa trebuie sa fiti atenti cat il
coaceti: prea putin si e in sange, prea mult si e uscat. Dar stati
linistiti, aceasta reteta contine toti pasii si timpii necesari pentru
prepararea unui muschiulet de porc la cuptor, suculent
si gustos. Pe post de garnitura am ales cartofii noi, fiindca sunt de
sezon, insa nu ar fi stricat si o mana de fasole verde fiarta alaturi.
Daca sunteti doi ca si noi si nu terminati tot muschiuletul la o masa, va spun ce fac eu cu resturile: a doua zi feliez subtire muschiuletul ramas (puteti folosi feliatorul electric) si pregatesc sandwichuri cu ele... o alternativa sanatoasa la mezeluri.
Ingrediente pentru Muschiulet de porc cu cartofi noi la cuptor
1 kg cartofi noi
1 muschiulet de porc (de cca 500 gr)
1 lingura ierburi provence
1/2 lingurita boia dulce
1 lingurita cu varf mustar
1 catel usturoi
sare, piper
7 linguri ulei
Portii: 3-4
Reteta completa aici: e-retete.ro
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp