Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
//
22:45 27 12 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Negresa

ro

26 Apr, 2012 00:00 9484 Marime text
negresa.jpg

Reteta mi-a trimis-o Simona acum cateva saptamani. De fapt mi-a trimis o poza cu negresele ei si am cerut reteta fiindca aratau minunat. Iar dupa ce am citit reteta, am stiut ca gustul va depasi aspectul. Si asa a fost. Singura modificare: am pus praf de copt in loc de 1 lingurita bicarbonat.

Ingrediente

400 gr faina
300 gr zahar
1 pliculet praf de copt
200 ml cafea preparata (espresso)
110 gr unt
100 ml ulei
50 gr cacao (cacao Schmidt am folosit)
2 oua
100 ml lapte batut
1 esenta vanilie sau rom (am pus o lingura de rom)

Glazura

5 batoane Mars
100 ml frisca nebatuta

Reteta completa pe: E-retete.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii