Omleta cu mazare, menta si pecorino
Omleta cu mazare, menta si pecorino
22 Jun, 2011 11:23
ZIUA de Constanta
2252
Marime text



Ingrediente
2-3 oua mari
0 mana de mazare boabe (fiarta)
1 ceapa verde
1 lingura fulgi de ardei
cateva frunzulite de menta
aprox 50 gr Pecorino de la Lactitalia
piper
Omleta aceasta are nevoie de un strop de planificare - e nevoie sa fierbeti in prealabil boabele de mazare, dar daca folositi congelate va merge foarte repede.
Puteti alege sa caliti ceapa inainte de a turna omleta, dar eu am preferat de aceasta data sa paztrez aromele cat mai aproape de forma lor cruda. Asadar, am batut ouale, le-am condimentat cu putin piper (sare nu am adaugat ptr ca branza mi se pare ca sareaza suficient) si am amestecat apoi ceapa tocata, menta, fulgii de ardei, Pecorino dat pe razatoare si mazarea.
Am turnat amestecul intr-o tigaie si am pregatit omleta.
Se serveste cu rosii.
Reteta preluata de pe http://amainbucatarie.blogspot.com/2011/05/omleta-cu-mazare-menta-si-pecorino.html
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp
Comentarii