Omleta italiana cu zucchini si mozzarella
Omleta italiana cu zucchini si mozzarella
13 May, 2011 11:55
ZIUA de Constanta
2598
Marime text



Aveti nevoie de
3 oua
100 ml lapte integral (gras)
2 zucchini micuti
1 ceapa rosie
1 ardei gras (sau jumatate - depinde de dimensiuni)
2 catei de usturoi
100 grame Mozzarella Lactitalia
busuoic, sare, piper
Caliti usturoiul impreuna cu ceapa rosie intr-o tigaie. Adaugati apoi ardeiul rosu tocat marunt si zucchini taiat in jumatate pe lung si apoi feliat. Caliti 3-5 minute.
Mutati amestecul intr-un vas termorezistent.
Bateti 3 oua impreuna cu laptele, condimentati si turnati peste amestecul de zucchini. Amestecati usor sa iasa legumele la suprafata.
Mozzarella se taie cubulete si se imprastie deasupra omletei. Se baga la cuptor la foc mare si se tine aproximativ 10 minute, pana se rumeneste.
Va garantez ca acest mic-dejun este fantastic! ;)
Reteta preluata de pe http://amainbucatarie.blogspot.com/2010/03/omleta-italiana-cu-zucchini-si.html.
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp
Comentarii