Omleta Parmentier
Omleta Parmentier
31 May, 2011 13:21
ZIUA de Constanta
2547
Marime text
Omleta Parmentier, desi foloseste ingrediente extrem de banale, este atat de gustoasa si de fina incat va recomand din start sa va apucati de ea in cantitati foarte mari pentru a ajunge la toata lumea!
Omleta Parmentier, desi foloseste ingrediente extrem de banale, este atat de gustoasa si de fina incat va recomand din start sa va apucati de ea in cantitati foarte mari pentru a ajunge la toata lumea! :)
Ingrediente
600 gr cartofi
6 oua
7 linguri de unt
5 lg de lapte
sare si piper
Mai intai spalati bine cartofii cu o perie si apoi ii taiati rondele. Ii puneti intr-o tigaie si ii prajiti in unt pana devin aurii si crocanti.
Intre timp bateti ouale cu lapte, sare si piper.
Turnati ouale peste cartofi in tigaie si puteti alege daca le prajiti pur si simplu sau le amestecati. Eu am ales sa le amestec, luand din cand in cand tigaia de pe foc si folosindu-ma doar de caldura emanata de ea pentru a face omleta cat mai frageda si mai cremoasa.
Se serveste cu frunze proaspete de salata.
Omleta Parmentier
Omleta Parmentier, desi foloseste ingrediente extrem de banale, este atat de gustoasa si de fina incat va recomand din start sa va apucati de ea in cantitati foarte mari pentru a ajunge la toata lumea! :)
Ingrediente
600 gr cartofi
6 oua
7 linguri de unt
5 lg de lapte
sare si piper
Mai intai spalati bine cartofii cu o perie si apoi ii taiati rondele. Ii puneti intr-o tigaie si ii prajiti in unt pana devin aurii si crocanti.
Intre timp bateti ouale cu lapte, sare si piper.
Turnati ouale peste cartofi in tigaie si puteti alege daca le prajiti pur si simplu sau le amestecati. Eu am ales sa le amestec, luand din cand in cand tigaia de pe foc si folosindu-ma doar de caldura emanata de ea pentru a face omleta cat mai frageda si mai cremoasa.
Se serveste cu frunze proaspete de salata.
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp
Comentarii