Oua in purgatoriu
Oua in purgatoriu
05 May, 2011 14:14
ZIUA de Constanta
1317
Marime text



Ingrediente
putin ulei de masline
3 catei de usturoi
1 lingurita de fulgi de ardei
1 conserva de rosii bucati
100 grame de masline
patrunjel verde
oua
Basky de la Lactitalia (se pune dupa gust si preferinte! :) )
Intr-o tigaie caliti in putin ulei de masline usturoiul.
Adaugati conserva de tomate si fulgii de ardei si lasati sa dea in clocot.
Intre timp tocati maslinele in bucati maricele si patrunjelul si adaugati la sos.
Intre timp incingeti cuptorul si pregatiti doua vase termorezistente. Puneti sosul in vase si adaugati peste el ouale.
Dati la cuptor, iar cand ouale sunt aproape coapte presarati parmezan peste oua. Mai lasati pana se topeste parmezanul.
Traditional, ouale se servesc pe felii de paine prajita. Eu insa am servit direct din vase pentru a nu pierde nici un strop din sos! :)
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp
Comentarii