Pan Bagna
Pan BagnaTimp de preparare:
Indelungat
Numar de portii:
4-6
Complexitate:
usor
Ingrediente principale:
ciabatta, anghinare, ansoa, vinete, ardei, rosii
Ingrediente
1 paine ciabatta
2 linguri ulei de masline
100 inimioare de anghinare, taiate, inabusite
100 g vinete, coapte la gratar
100 g ardei, copti la gratar
60 g rosii deshidratate
60 g ansoa
scobitori
Mod de preparare
1. Taiati ciabatta pe latime, insa nu de tot. Scoateti din miezul ei cu o lingura, lasand insa o margine de consistenta.
2. Aranjati legumele, rosile si ansoa in partea de jos a painii. Inchideti painea si apasati bine. Infasurati-o bine in folie de plastic, presati-o bine intre doua tocatoare de lemn si lasati-o la rece peste noapte.
3. Indepartati folia de plastic si taiati painea in felii groase. Folositi-va de scobitori pentru a servi, asa incat intreaga compozitie sa fie sustinuta.
Sursa: Ecuisine.ro
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp