Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
//
16:21 25 12 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Paste cu pui si ciuperci

ro

08 Jan, 2013 10:00 2464 Marime text
1.jpgCe faci cand mai ai doar doua pulpe de pui, o mana de ciupercute si niste smantana dulce ramase in frigider? Fugi repede sa vezi daca cutia de paste, care sta deschisa de cateva saptamani, e goala sau esti destul de norocoasa si au mai ramas pe fund suficiente paste pentru doua portii. Cam asa s-a conturat reteta de fata, mai ales ca una dintre rezolutiile de anul acesta este sa fiu mai organizata cu mancarea si sa nu risipesc ingrediente.

Ingrediente pentru Paste cu pui si ciuperci

200 gr paste scurte (penne)
150 gr pulpe dezosate sau piept de pui (am folosit 2 pulpe dezosate)
200 gr ciuperci champignon
4 rosii uscate in ulei (optional)
1 catel mare de usturoi
1/2 lingurita oregano (sau cimbru uscat)
30 ml vin alb sec
2 linguri ulei
sare, piper negru

Sos de parmezan

200 ml smantana pentru gatit
50 gr crema de branza
2 linguri cu varf parmezan razuit
sare

Cititi reteta completa aici: e-retete.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii