Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:05 23 11 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Pesto rosso

ro

13 Mar, 2012 00:00 2619 Marime text

pesto.jpgPesto rosso este un sos ideal pentru paste, pe paine prajita sau ca adaos in alte sosuri (aveti aici un exemplu). Va puteti "juca" cu el folosind feta in loc de parmezan.

Ingrediente

5 rosii uscate (in ulei)
1 lingura pasta de masline negre
1 lingura seminte de pin (pinoli)
2 catei usturoi
5 frunze busuioc
5 fire patrunjel
30 gr parmezan
5 linguri ulei de masline (am folosit uleiul de pe rosiile uscate)

Cantitate: suficienta pentru 500 gr paste

Reteta completa pe: E-retete.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii