Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
//
03:43 25 12 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Piept de pui cu cartofi piure, spanac sote si sos de portocale

ro

18 Jan, 2013 09:31 2021 Marime text
pui.jpgToti stim ca lucrurile minunate sunt create din elemente simple, combinate intr-un mod la care in mod normal nici nu ne-am fi gandit. Dovada palpabila a acestui lucru e acum in farfuria de mai mai sus in care pieptul de pui atent condimentat, piureul de cartofi fin, spanacul tanar si sosul de portocale si-au dat mana si au realizat un fel principal perfect pentru o cina festiva, indiferent daca e cu ocazia unei zile de nastere, o cina romantica sau chiar masa de Craciun alaturi de cei dragi.

Va invit sa savurati cu totii aceasta combinatie care mi-a incantat papilele din primul moment in care am gustat-o la restaurantul Via.

Ingrediente

1 piept de pui mic (de cca 400 gr; cu sau fara piele)
200 gr spanac tanar (baby)
1 catel usturoi
3 linguri ulei
piper negru, piper verde, chili fulgi, sare

Sos de portocale

550 ml suc de portocale (proaspat stors, nu cumparat)
100 ml supa de pui
1 lingura unt

Portii: 2

Reteta completa aici: e-retete.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii