Piept de pui cu sos de smantana
Piept de pui cu sos de smantanaTimp de preparare:
Mediu
Numar de portii:
4
Complexitate:
mediu
Calorii:
415
Ingrediente principale:
pui, oua, smantana, cascaval, masline
Ingrediente
2 piepti de pui
3 oua
5-6 linguri cu smantana
3 linguri cu cascaval ras
100 g masline rondele
1 lingura cu faina
75 g unt
1 lamaie
codite de ceapa verde
2 rosii
rozmarin, sare
Mod de preparare
Taie carnea in fasii mari si fierbe-o in apa cu sare. Dupa ce a fiert, scurge-o si stropeste-o cu putina zeama de lamaie.
Asaz-o intr-un vas uns cu unt. Pune deasupra masline, putin rozmarin, codite de ceapa verde si felii de lamaie.
Toarna ouale cu cascavalul ras si acopera totul cu smantana batuta cu faina.
Pune rosiile decojite si taiate cubulete. Lasa la cuptor aproximativ 40 de minute.
Sursa: Ecuisine.ro
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp