Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:24 19 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Piept de pui cu spanac si branza feta

ro

20 Oct, 2011 01:00 1753 Marime text
pui.jpgIata un mod inedit de a prepara pieptul de pui. Se serveste cu salata si cartofi.

Timp de preparare:

Mediu

Numar de portii:

4

Complexitate:

mediu

Ingrediente principale:

carne de pui, spanac, branza feta, usturoi

Ingrediente

O lingura de ulei

O ceapa taiata

Un catel de usturoi, zdrobit

200g de frunze de spanac, taiat marunt

O jumatate de cana de branza feta faramitata

Sare si piper

4 bucati de piept de pui

Mod de preparare

1. Preincalzeste cuptorul la 180 de grade Celsius si acopera o tava cu hartie de copt. Prajeste ceapa si usturoiul pana se inmoaie. Adauga frunzele de spanac si prajeste-le cateva minute.

2. Adauga branza feta, amesteca bine si indeparteaza de pe foc. Cresteaza puiul si umple-l cu amestecul de spanac.

3. Ruleaza putin puiul si inchide-l cu scobitori. Unge-l cu putin ulei si asezoneaza cu sare si piper. Pune-i in tava si da-i la cuptor timp de 20 de minute pana puiul este patruns.

Sursa: Ecuisine.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii