Piept de pui in sos de caise
Piept de pui in sos de caiseTimp de preparare:
Rapid
Numar de portii:
4
Complexitate:
usor
Calorii:
375
Ingrediente principale:
carne de pui, migdale, caise, rosii, zahar, mustar
Ingrediente
1 piept de pui
100 g migdale
5-6 caise
2 linguri cu pasta de tomate
3 linguri cu zahar brun
2 linguri cu zeama de lamaie
1 lingurita cu mustar
sare
Mod de preparare
Intr-un castron, pune caisele taiate cubulete. Adauga zaharul brun, zeama de lamaie, mustarul si pasta de tomate. Mixeaza bine pana obtii o pasta omogena.
Separat, taie pieptul de pui in patru bucati si condimenteaza-l cu sare. Unge fiecare bucata cu pasta de caise si asaz-o intr-o tava termorezistenta.
Acopera cu folie de aluminiu si lasa la cuptor, la foc moderat, 40 de minute.
Indeparteaza folia, presara migdalele si mai lasa la cuptor cel mult zece minute.
Sursa: www.ecuisine.ro
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp