Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
//
04:28 25 12 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Piept de rata cu sos de portocale

ro

22 Feb, 2012 00:00 3102 Marime text

piept.jpgSe scoate pieptul din frigider. Se creasteaza pielea in romburi (vezi poza 1) avand grija sa taiati doar stratul de grasime de sub piele, nu si carnea.

Ingrediente

2 bucati piept de rata (cu piele)
sare, piper (negru sau verde)

Sos de portocale

100 gr demi-glace (preferabil de rata, dar eu am folosit de vita)
1 lingura otet de vin alb
2 lingurite lichior de portocale (am folosit Cointreau, da un gust usor amarui sosului)
1 lingurita amidon
sucul de la 1 portocala (cca 60 ml)
sare

Reteta completa pe: E-retete.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii