Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:54 23 11 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Placinte cu ceapa verde si marar

ro

03 May, 2012 00:00 3240 Marime text

placinte.jpgPoftiti la placinte! Alaltaieri am tinut post asa ca m-am gandit ca aceste placinte sunt binevenite sa ne ia gandul de la carne, mai ales ca acum pietele sunt pline de marar si ceapa verde. O bunatate, sunt placintele copilariei mele si acum cand bunica mea nu le mai poate face am invatat eu sa le prepar. La forma nu sunt perfecte ca ale ei, dar mai am timp sa invat, nu?

Sunt bune si reci! Pentru a le pastra acoperiti-le cu folie de plastic sau o punga imediat dupa ce le-ati pregatit si inca sunt caldute. Rezista 24 de ore chiar daca nu le puneti in frigider, dar ma indoiesc ca vor rezista atat.

Ingrediente

Aluat

500 gr faina alba 000
300 ml apa calduta
1 pachet drojdie proaspata de 25 gr (sau un plic drojdie uscata)
2 lingurite sare
1 lingurita zahar

Umplutura

2 legaturi ceapa verde
1 legatura marar
3 linguri ulei
sare

ulei pentru prajit

Bucati: 8

Reteta completa pe: E-retete.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii