Placintele cu ciuperci
Placintele cu ciuperciCa sa pregatiti aceste placintele exista o singura conditie: sa va placa branza cu mucegai, care are o aroma puternica, aparte. Si nici hribile nu se lasa mai prejos cu aroma lor, deci este o combinatie bomba pentru papilele gustative. Va las pe voi sa apreciati combinatia aceasta, fiinca eu nu pot fi decat subiectiva avand in vedere ca ador toate branzeturile de genul acesta.
Ingrediente
Aluat
250 gr faina alba
1/2 plic drojdie uscata
125 ml lapte caldut
1 ou
1 lingura ulei
1/2 lingurita zahar
1 lingurita sare
1 ou + 2 linguri lapte (pentru uns placintelele)
Umplutura
1/2 kg ciuperci (hribi)
1 ceapa medie
1 catel usturoi
2 prize cimbru uscat
50 gr branza cu mucegai albastru (gen roquefort, gorgonzola)
2 linguri ulei
sare, piper
Bucati: 8
Reteta completa pe: E-retete.ro
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp