Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
//
14:51 26 12 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Prajitura cu ciocolata si spuma chantilly

ro

08 Oct, 2012 01:00 2705 Marime text

retata1.jpgUn desert, trei texturi diferite: miez moale si ciocolatos, urmat de o crusta crocanta iar deasupra un norisor de frisca cu vanilie. Enjoy!

Ingrediente pentru Prajitura cu ciocolata si spuma chantilly

150 gr ciocolata neagra (65% cacao)
110 gr unt
1/2 lingurita cafea instant (ness)
120 gr zahar
30 gr zahar brun
3 oua mici
100 gr faina
1 lingura cacao
1/2 lingurita sare

Spuma chantilly

200 gr smantana pentru frisca
2 linguri zahar pudra
1 baton vanilie

Reteta completa pe: E-retete.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii