Prăjitură cu etaj
Prăjitură cu etaj
05 Jun, 2013 10:11
ZIUA de Constanta
2340
Marime text
Fistic si caramel: o minunatie!
Ingrediente
1 pachet cu foi de pandispan
Pentru crema de fistic:
300 ml lapte
3 linguri cu amidon
150 g zahar
1 pachet cu unt
1 esenta de fistic
Pentru crema caramel:
10 linguri cu zahar
200 ml lapte
250 ml frisca
3 oua
1 lingura cu amidon alimentar sau faina
10 g gelatina
Reţeta completă aici: ecuisine.ro
Ingrediente
1 pachet cu foi de pandispan
Pentru crema de fistic:
300 ml lapte
3 linguri cu amidon
150 g zahar
1 pachet cu unt
1 esenta de fistic
Pentru crema caramel:
10 linguri cu zahar
200 ml lapte
250 ml frisca
3 oua
1 lingura cu amidon alimentar sau faina
10 g gelatina
Reţeta completă aici: ecuisine.ro
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp
Comentarii