Pui cu salata de pawpaw si curry
Pui cu salata de pawpaw si curryTimp de preparare:
Mediu
Numar de portii:
4-6
Complexitate:
mediu
Ingrediente principale:
carne de pui, pawpaw, spanac, ceapa, nuci, iaurt, curry, lime, miere
Ingrediente
4 bucati piept de pui
1 fruct de pawpaw
200g frunze de spanac
4 cepe verzi
100g nuci acaju sau nuci
braziliene, prajite si taiate
1/2 cana de iaurt natural
2 linguri ulei de masline
Marinata:
1 lingura praf de curry
zeama a doua lime-uri
1 lingura miere
1/4 cana ulei de masline
sare de mare si piper
Mod de preparare
1. Preincalziti cuptorul la 180 grade. Combinati ingredientele pentru marinata si marinati puiul pentru jumatate de ora.
2. Puneti puiul intr-o tava si dati la cuptor pentru 10 minute sau pana cand se patrunde. Taiati si puneti deoparte.
3. Fierbeti marinata ramasa intr-o oala mica pentru 1 minut. Lasati-o sa se raceasca putin, apoi amestecati uleiul de masline.
4. Aranjati frunzele de spanac, feliile de pawpaw si puiul pe o farfurie. Presarati ceapa verde si nucile, apoi turnati dressingul.
Sursa: Ecuisine.ro
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp