Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
//
16:30 25 12 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Pui manastiresc

ro

05 Mar, 2012 00:00 2415 Marime text

pui.jpgAm adaptat reteta de pui manastiresc din Povestile bucatariei romanesti a lui Radu Anton Roman si iata ce a iesit. Cea mai mare modificare e ca eu am ingrosat sosul cu putina faina iar la el in reteta se specifica 2-3 oua care se bat cu smantana si se adauga in mancarica. Voi faceti cum doriti.

Ingrediente

1 kg carne de pui
400 gr ciuperci de padure (galbiori)
2 cepe
3 catei usturoi
120 ml vin alb sec
300 ml smantana
1 lingura cu varf faina alba
1/2 legatura patrunjel
cateva fire de marar
4 linguri de ulei
sare, piper

Condiment pentru pui

1 lingurita rasa piper negru
1 lingurita rasa sare
1 lingurita cu varf boia dulce
1 lingurita cimbru uscat

Reteta completa pe: E-retete.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii