Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:58 23 11 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Quiche cu rosii si branza de capra

ro

09 Jul, 2012 01:00 2576 Marime text

reteta22.jpg

Mi-a iesit si mie exact ca acolo doar din a doua incercare. Si nu doar eu am fost pretentioasa de data asta, sa stiti, ci si Radu. A observat prima data ca nu avea un gust de branza asa intens si mi-am dat seama ca la Paris foloseau branza de capra maturata, nu proaspata cum am folosit eu. Iar mie nu mi-a placut ca am pus rosiile neprajite pe gratar, ceea ce a facut ca quiche-ul meu sa fie un pic "apos" daca il taiai fierbinte, imediat scos din cuptor. Ca urmare am decis ca era de nepostat in prima varianta. La a doua incercare am remediat aceste doua "scapari" si a iesit cum trebuie.

Ingrediente pentru Quiche cu rosii si branza de capra

Crusta (pate brisee )

150 gr faina
120 gr unt rece
4 linguri apa rece

Umplutura

1 rosie (mai ferma, sa se poata felia usor)
150 gr branza de capra maturata
150 gr smantana (acra)
2 oua
sare, piper

Portii: 4

Reteta completa pe: E-retete.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii