Quiche cu rosii si branza de capra
Quiche cu rosii si branza de capra
Mi-a iesit si mie exact ca acolo doar din a doua incercare. Si nu doar eu am fost pretentioasa de data asta, sa stiti, ci si Radu. A observat prima data ca nu avea un gust de branza asa intens si mi-am dat seama ca la Paris foloseau branza de capra maturata, nu proaspata cum am folosit eu. Iar mie nu mi-a placut ca am pus rosiile neprajite pe gratar, ceea ce a facut ca quiche-ul meu sa fie un pic "apos" daca il taiai fierbinte, imediat scos din cuptor. Ca urmare am decis ca era de nepostat in prima varianta. La a doua incercare am remediat aceste doua "scapari" si a iesit cum trebuie.
Ingrediente pentru Quiche cu rosii si branza de capra
Crusta (pate brisee )
150 gr faina
120 gr unt rece
4 linguri apa rece
Umplutura
1 rosie (mai ferma, sa se poata felia usor)
150 gr branza de capra maturata
150 gr smantana (acra)
2 oua
sare, piper
Portii: 4
Reteta completa pe: E-retete.ro
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp