Rulada-aperitiv
Rulada-aperitivUn aperitiv extrem de gustos cu spanac, pe care il poti pregati oricand.
Timp de preparare:
Rapid
Numar de portii:
4-5
Complexitate:
usor
Ingrediente principale:
aluat, ceapa, spanac, oua, cascaval, branza telemea, smantana, nucsoara
Ingrediente
250 g aluat fraged
2 cepe
70 g unt
500 g spanac
2 oua
1 galbenus
4-5 oua fierte
150 g cascaval
100 g branza telemea
200 g smantana
nucsoara
sare, piper
Mod de preparare
Alege spanacul, spala-l si pune-l la fiert in apa cu sare. Separat, taie ceapa marunt si caleste-o in unt topit.
Adauga spanacul scurs bine de apa. Da-l in cateva clocote si lasa-l sa se racoreasca putin.
Incorporeaza cascavalul ras, branza zdrobita si ouale batute cu smantana, sare si piper si un varf de lingurita cu nucsoara. Asaza foaia de aluat pe masa presarata cu putina faina. Daca e prea mare, tai-o in doua.
Intinde amestecul de spanac, din loc in loc asaza ouale fierte si ruleaza cu grija.
Unge cu galbenus batut si coace la cuptor, la foc moderat, aproximativ 35-40 de minute.
Sursa: Ecuisine.ro
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp