Ruladă de carne cu glazură dulce picantă
Ruladă de carne cu glazură dulce picantă
24 Sep, 2013 09:52
ZIUA de Constanta
3874
Marime text
Umplutura poate varia in functie de legumele care ne plac mai mult. De exemplu, puteti inlocui fasolea verde cu mazare sau cu bastonase de morcov pentru un contrast mai evident sau puteti face un mix de legume: morcov, mazare, fasole verde, bastonase de ardei rosu, galben si verde.
Glazura dulce picanta, ii da un gust si un aspect superb iar gustul usor dulceag echilibreaza perfect gustul ruladei.
Ingrediente:
500 gr carne tocata porc
500 gr carne tocata vita
250 gr ricotta/urda vaca
3 oua
50 gr parmezan/cascaval ras
2 catei usturoi
1 legatura patrunjel
sare
piper
1-2 ardei iuti uscati (optional)
2 linguri pesmet
Pt umplutura:
200 gr fasole verde
Glazura:
150 gr ketchup bio dulce
1 lingura mustar picant
1 lingurita zahar
1 lingurita sos worcester
Reţeta completă aici: lauraadamache.ro
Glazura dulce picanta, ii da un gust si un aspect superb iar gustul usor dulceag echilibreaza perfect gustul ruladei.
Ingrediente:
500 gr carne tocata porc
500 gr carne tocata vita
250 gr ricotta/urda vaca
3 oua
50 gr parmezan/cascaval ras
2 catei usturoi
1 legatura patrunjel
sare
piper
1-2 ardei iuti uscati (optional)
2 linguri pesmet
Pt umplutura:
200 gr fasole verde
Glazura:
150 gr ketchup bio dulce
1 lingura mustar picant
1 lingurita zahar
1 lingurita sos worcester
Reţeta completă aici: lauraadamache.ro
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp
Comentarii