Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:08 23 11 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Salata crocanta de legume

ro

10 Mar, 2013 08:38 2705 Marime text
Nutritionistii ne indeamna mereu sa avem cel putin doua tipuri de legume de culori diferite la noi in farfurie.

Ingrediente

Legume:
500 g legume grupa 1, taiate (morcov, dovleac, ceapa, cartofi dulci)
500 g legume grupa 2, taiate (sparanghel, fasole verde, varza rosie, conopida, broccoli, ciuperci)
15 ml ulei de masline
1 capatana usturoi
cateva fire de rozmarin si cimbru
sare de mare si piper negru
cateva frunze de rucola
Pentru dressing:
125 g migdale, nuci acaju sau nuci pecan
15 g seminte de floarea-soarelui, prajite

un praf de sare
1 catel de usturoi, zdrobit
1 ceapa verde, tocata
125 ml ceai de rooibos
15 ml ulei de masline
15 ml zeama de lamaie

Reţeta completă aici: ecuisine.ro


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii