Salata crocanta de legume
Salata crocanta de legume
10 Mar, 2013 08:38
ZIUA de Constanta
2705
Marime text
Nutritionistii ne indeamna mereu sa avem cel putin doua tipuri de legume de culori diferite la noi in farfurie.
Ingrediente
Legume:
500 g legume grupa 1, taiate (morcov, dovleac, ceapa, cartofi dulci)
500 g legume grupa 2, taiate (sparanghel, fasole verde, varza rosie, conopida, broccoli, ciuperci)
15 ml ulei de masline
1 capatana usturoi
cateva fire de rozmarin si cimbru
sare de mare si piper negru
cateva frunze de rucola
Pentru dressing:
125 g migdale, nuci acaju sau nuci pecan
15 g seminte de floarea-soarelui, prajite
un praf de sare
1 catel de usturoi, zdrobit
1 ceapa verde, tocata
125 ml ceai de rooibos
15 ml ulei de masline
15 ml zeama de lamaie
Reţeta completă aici: ecuisine.ro
Ingrediente
Legume:
500 g legume grupa 1, taiate (morcov, dovleac, ceapa, cartofi dulci)
500 g legume grupa 2, taiate (sparanghel, fasole verde, varza rosie, conopida, broccoli, ciuperci)
15 ml ulei de masline
1 capatana usturoi
cateva fire de rozmarin si cimbru
sare de mare si piper negru
cateva frunze de rucola
Pentru dressing:
125 g migdale, nuci acaju sau nuci pecan
15 g seminte de floarea-soarelui, prajite
un praf de sare
1 catel de usturoi, zdrobit
1 ceapa verde, tocata
125 ml ceai de rooibos
15 ml ulei de masline
15 ml zeama de lamaie
Reţeta completă aici: ecuisine.ro
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp
Comentarii