Salată italiană cu paste
Salată italiană cu pasteIngrediente
1 pachet de paste tricolore
1 felie şuncă afumată tăiată cuburi
3 felii de salam tăiat cuburi
1 flacon sos de roşii italian
3 roşii
1 ceapă roşie mărunţită
1 ardei roşu cuburi
anghinare cuburi
măsline negre tăiate
1 / 4 pahar brânză mozzarella rasă
1 cană caşcaval ras
oţet de vin
ulei de măsline extravirgin
1 / 4 linguriţă de sare
Mod de preparare
Se fierb pastele după instrucţiunile de pe ambalaj. Se spală în apă rece. Se combină pastele, anghinarea, măslinele, ceapa, brânzeturile, mezelurile, sosul, precum şi restul de legume. Se amestecă, se adaugă condimentele. Se acoperă şi se răceşte salata de paste pentru cel puţin 2 ore.
Mai multe reţete găsiţi pe www.petitchef.ro
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp