Spaghetti cu somon, masline si rucola
Spaghetti cu somon, masline si rucolaDaca doriti, puteti renunta la sosul de branza si smantana, servind pastele precum o salata de cruditati.
Timp de preparare:
Rapid
Numar de portii:
4
Complexitate:
usor
Ingrediente principale:
paste spaghete, mascarpone, smantana, somon, masline, capere, rucola
Ingrediente
375 g spaghete din faina integrala
1 lingura ulei de masline
1 ceapa rosie, taiata
1 catel de usturoi, zdrobit
175 g mascarpone
250 ml smantana groasa
500 g somon afumat, taiat
80 g rucola
2 linguri capere, scurse si
taiate
2 linguri masline negre, taiate
1 lingura marar tocat
sare si piper
Mod de preparare
1. Fierbeti pastele conform instructiunilor de pe ambalaj.
2. Intre timp, incalziti uleiul intr-o tigaie inalta si caliti ceapa si usturoiul pana se inmoaie. Adaugati branza mascarpone si smantana si fierbeti, amestecand continuu. (Nu lasati sa dea in clocot, sosul se va usca mai tarziu.)
3. Luati de pe foc si adaugati pastele, somonul, rucola, caperele, maslinele si mararul. Amestecati si potriviti de sare si piper.
4. Serviti numaidecat.
Sursa: www.ecuisine.ro
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp