Supa-crema de legume
Supa-crema de legumeDaca va place spanacul, atunci aceasta supa va deveni una din preferatele voastre.
Timp de preparare:
Rapid
Numar de portii:
6
Complexitate:
usor
Ingrediente principale:
usturoi, ciuperci, spanac, condimente, legume, smantana, coriandru
Ingrediente
2 linguri ulei
2 catei de usturoi, pisati
250g ciuperci, tocate
400g spanac, tocat
2 lingurite condiment de pui
1l apa fierbinte
1 plic supa de pui, 1 plic supa de ciuperci, amandoua dizolvare in 125ml(1/2
cana) de apa pentru a forma o pasta
200-250g legume inghetate
3 linguri de smantana (optional)
piper proaspat macinat
60g coriandrru proaspat, tocat (optional)
Mod de preparare
1. Incalziti uleiul intr-o cratita medie. Caliti usturoiul, ciupercile si spanacul pentru 4 minute. Asezonati cu mirodeniile pentru pui.
2. Adaugati pasta de supa de pui si de ciuperci peste legume, amestecand continuu. Micsorati focul si lasati sa se caleasca pentru 10 minute .
3. Adaugati restul legumelor si lasati sa se caleasca pentru cateva minute.
4. Condimentati usor cu piper, daca e necesar. Luati de pe foc, adaugati smantana si coriandrul pentru gust si garnisire.
5. Serviti supa calda, cu paine prajita sau bagheta.
Sursa: Ecuisine.ro
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp