Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:45 23 11 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Supa-crema de legume

ro

11 Oct, 2011 01:00 2022 Marime text

supa.jpgDaca va place spanacul, atunci aceasta supa va deveni una din preferatele voastre.

Timp de preparare:

Rapid

Numar de portii:

6

Complexitate:

usor

Ingrediente principale:

usturoi, ciuperci, spanac, condimente, legume, smantana, coriandru

Ingrediente

2 linguri ulei
2 catei de usturoi, pisati
250g ciuperci, tocate
400g spanac, tocat
2 lingurite condiment de pui
1l apa fierbinte
1 plic supa de pui, 1 plic supa de ciuperci, amandoua dizolvare in 125ml(1/2 cana) de apa pentru a forma o pasta
200-250g legume inghetate
3 linguri de smantana (optional)
piper proaspat macinat
60g coriandrru proaspat, tocat (optional)

Mod de preparare

1. Incalziti uleiul intr-o cratita medie. Caliti usturoiul, ciupercile si spanacul pentru 4 minute. Asezonati cu mirodeniile pentru pui.

2. Adaugati pasta de supa de pui si de ciuperci peste legume, amestecand continuu. Micsorati focul si lasati sa se caleasca pentru 10 minute .

3. Adaugati restul legumelor si lasati sa se caleasca pentru cateva minute.

4. Condimentati usor cu piper, daca e necesar. Luati de pe foc, adaugati smantana si coriandrul pentru gust si garnisire.

5. Serviti supa calda, cu paine prajita sau bagheta.

Sursa: Ecuisine.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii