Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
//
03:52 23 12 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Supa de fasole

ro

10 Nov, 2011 01:00 2115 Marime text
supa.jpgDaca vrei sa alegi varianta vegetariana a supei, inlocuieste zeama de pui cu zeama de legume.

Timp de preparare:

Mediu

Numar de portii:

6

Complexitate:

usor

Ingrediente principale:

fasole verde, dovlecei, fasole alba

Ingrediente

1,5 l zeama de legume sau de pui

2 cartofi mari, taiati in bucati mari

250g de fasole verde, taiata in patru

4 dovlecei, taiati felii

1 conserva de fasole alba

30 g de busuioc tocat

3 rosii, decojite si taiate marunt

Sare si piper negru

100g de spaghete

1 catel de usturoi, zdrobit

25ml de ulei de masline

200ml de smantana

Parmezan ras

Mod de preparare

1. Pune zeama la fiert intr-o oala mare. Adauga cartofii si fasolea verde si lasa la fiert timp de 20 de minute. Adauga dovleceii, fasolea alba, 20 g din busuioc si doua treimi din rosii si asezoneaza cu sare si piper. Lasa la fiert timp de 5 minute. Adauga spaghetele si mai lasa inca 10 minute la fiert.

2. In acest timp, amesteca usturoiul si rosiile ramase cu restul de busuioc si uleiul de masline treptat. Amesteca si smantana chiar inainte de servire. Se serveste cu parmezan ras si amestecul de usturoi.

Sursa: Ecuisine.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii