Supa de fasole
Supa de fasoleTimp de preparare:
Mediu
Numar de portii:
6
Complexitate:
usor
Ingrediente principale:
fasole verde, dovlecei, fasole alba
Ingrediente
1,5 l zeama de legume sau de pui
2 cartofi mari, taiati in bucati mari
250g de fasole verde, taiata in patru
4 dovlecei, taiati felii
1 conserva de fasole alba
30 g de busuioc tocat
3 rosii, decojite si taiate marunt
Sare si piper negru
100g de spaghete
1 catel de usturoi, zdrobit
25ml de ulei de masline
200ml de smantana
Parmezan ras
Mod de preparare
1. Pune zeama la fiert intr-o oala mare. Adauga cartofii si fasolea verde si lasa la fiert timp de 20 de minute. Adauga dovleceii, fasolea alba, 20 g din busuioc si doua treimi din rosii si asezoneaza cu sare si piper. Lasa la fiert timp de 5 minute. Adauga spaghetele si mai lasa inca 10 minute la fiert.
2. In acest timp, amesteca usturoiul si rosiile ramase cu restul de busuioc si uleiul de masline treptat. Amesteca si smantana chiar inainte de servire. Se serveste cu parmezan ras si amestecul de usturoi.
Sursa: Ecuisine.ro
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp