Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
//
16:59 11 12 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Supa de vinete

ro

04 Oct, 2011 01:00 1202 Marime text

supa.jpgVinetele pot da o culoare neatractiva supei, de aceea poti adauga rosii pentru o nuanta rosie mult mai placuta.

Timp de preparare:

Mediu

Numar de portii:

6-8

Complexitate:

usor

Ingrediente principale:

vinete, patrunjel, pasta de tomate, ceapa, oregano, rosii, iaurt

Ingrediente

30ml de ulei

2 vinete mari, decojite si taiate marunt

2 cepe, taiate marunt

5g de oregano proaspat taiat marunt

2 rosii mari, decojite si taiate marunt

2l de zeama de vita

30g de pasta de tomate

Sare si piper proaspat

125-200ml de iaurt simplu

Patrunjel proaspat taiat marunt pentru garnisire

Mod de preparare

1. Incalzeste uleiul intr-o oala mare si prajeste vinetele si ceapa pana se inmoaie. Adauga restul ingredientelor in afara de iaurt si patrunjel si lasa la fiert timp de 30 de minute.

2. Pune amestecul la blender si adauga iaurtul. Incalzeste si serveste imediat. Garniseste cu patrunjel proaspat.

Sursa: Ecuisine.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii