Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:50 23 11 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Supa germana de cartofi si carnati

ro

13 Oct, 2011 01:00 1893 Marime text
supa.jpgPentru aceasta supa este recomandabil sa folosesti carnatii Bratwurst, carnati specific nemtesti.

Timp de preparare:

Rapid

Numar de portii:

4

Complexitate:

usor

Ingrediente principale:

carnati, ceapa, cartofi, smantana

Ingrediente

30ml de ulei de masline
1 ceapa, taiata
4 cepe verzi, taiate marunt
1 catel de usturoi, zdrobit
500g de cartofi, curatati si taiati
3 fire de cimbru, taiate marunt
375ml de supa de legume
250ml de smantana
sare si piper
30g de unt
2 carnati, taiati rondele

Mod de preparare

1. Incalzeste uleiul intr-o oala. Prajeste ceapa, ceapa verde si usturoiul. Adauga cartofii. Redu temperatura si prajeste timp de 10 minute.

2. Adauga cimbrul si supa si lasa la fiert pana ce cartofii se inmoaie. Indeparteaza oala de pe foc si adauga smantana.

3. Pune la blender si asezoneaza cu sare si piper.

4. Topeste untul si prajeste carnatii. Serveste supa calda cu carnatii prajiti si paine de casa.

Sursa: Ecuisine.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii