Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:03 25 11 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tagliatelle cu ton si masline

ro

22 Sep, 2013 22:37 4916 Marime text
Una dintre cele mai frecvente, rapide si populare retete de paste sunt cele cu ton. Putem folosi orice tip de paste dorim: tagliatelle, bucatini, fusilli, pappardelle, spaghetti, etc. Sosul este absolut delicios si va sfatuiesc sa-l incercati macar o data, cu orice tip de paste, pentru ca sigur o sa va placa.

Desi pastele se fac intotdeauna foarte simplu si relativ rapid, intotdeauna bucataria mea se umple de vase murdare dupa ce le pregatesc: tigaia, oala in care fierb pastele, farfuriile in care mancam, tacamurile, fundul pe care toc legumele, etc asa ca o masina de spalat vase este ideala pentru a optimiza timpul petrecut in bucatarie. Tot de aici recomand si combinele frigorifice ideale pentru conservarea produselor.

Ingrediente 2 portii:

    300 gr tagliatelle sau orice alt tip de paste
    1 salota/1 ceapa mica
    10 masline negre
    4-5 fileuri ansoa in ulei
    200 gr ton in suc natural/ulei
    75-100 gr suc de rosii
    patrunjel dupa gust
    2-3 linguri ulei de masline


Reţeta completă aici: laura adamache.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii