Tagliatelle cu ton si masline
Tagliatelle cu ton si masline
22 Sep, 2013 22:37
ZIUA de Constanta
4964
Marime text



Desi pastele se fac intotdeauna foarte simplu si relativ rapid, intotdeauna bucataria mea se umple de vase murdare dupa ce le pregatesc: tigaia, oala in care fierb pastele, farfuriile in care mancam, tacamurile, fundul pe care toc legumele, etc asa ca o masina de spalat vase este ideala pentru a optimiza timpul petrecut in bucatarie. Tot de aici recomand si combinele frigorifice ideale pentru conservarea produselor.
Ingrediente 2 portii:
300 gr tagliatelle sau orice alt tip de paste
1 salota/1 ceapa mica
10 masline negre
4-5 fileuri ansoa in ulei
200 gr ton in suc natural/ulei
75-100 gr suc de rosii
patrunjel dupa gust
2-3 linguri ulei de masline
Reţeta completă aici: laura adamache.ro
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp
Comentarii