Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:54 23 11 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tarta cu piersici

ro

15 Jun, 2012 01:00 2728 Marime text

reteta.jpg

In aluat intr-adevar nu se pune zahar, nu e o omisiune a mea, se pare ca zaharul absoarbe umezeala si atunci crusta nu ar mai iesi asa crocanta. Puteti folosi crusta si pentru tarte sarate (cu ceapa, rosii, ciuperci etc.)

Ingrediente pentru Tarta cu piersici

125 gr faina alba
115 gr unt rece
5 linguri apa rece
4 piersici (cca 500 gr; coapte, dar nu foarte moi)
4 linguri zahar
1 plic zahar vanilat (bourbon de la Dr. Oetker)
1 priza sare

Portii: 4-6; tarta de 26 cm diametru

Reteta completa pe: E-retete.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii