Tiramisu
TiramisuTimp de preparare:
Rapid
Numar de portii:
6
Complexitate:
usor
Calorii:
210
Ingrediente principale:
piscoturi, mascarpone, cacao
Ingrediente
450 g piscoturi
4 oua
100 ml coniac
125 g zahar pudra
500 g branza mascarpone
100 ml frisca lichida
350 ml cafea tare cu o lingura cu zahar tos in ea
1 lingura cu cacao
Mod de preparare
1: Bate galbenusurile cu zahar pana obtii o crema. Adauga branza mascarpone si frisca si amesteca energic.
2: Bate albusurile spuma si adauga-le in crema. Amesteca usor, pana se omogenizeaza.
3: Inmoaie piscoturile in cafeaua amestecata cu coniac. Nu tine mult. Apoi asaza-le pe platou, formand baza.
4: Toarna jumatate de crema, apoi inca un rand de piscoturi si din nou crema. Cerne deasupra cacao si da la rece cel putin trei ore.
Sursa: Ecuisine.ro
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp